امید کردستانی کیست ؟

امید کردستانی

امید کردستانی : داستان موفقیت انسان ها همواره جذاب و شنیدنی بوده است. اما اگر قرار بر شنیدن داستان فردی باشد که از ملیت ماست، ماجرا به گونه ای دیگر رقم می خورد زیرا آن فرد همچون ما زیسته و اندیشیده است.امید کردستانی کسی است که نامش این روزها سبب سربلندی کشور عزیزمان شده است. حال برای آشنایی بیشتر با این فرد، شما را به خواندن ادامه مقاله دعوت می کنیم.

امید کردستانی تاجر ایرانی-آمریکایی است که از اکتبر 2015 تا ژوئن 2020 رئیس اجرایی توییتر و تا اکتبر 2022 عضو هیئت مدیره این شرکت بود. او همچنین عضو هیئت مدیره Pearson، یک شرکت چندملیتی انتشاراتی و آموزشی بریتانیایی است.

امید کردستانی زاده شده تهران است. او در سال ۴۲ شمسی (1963) میلادی متولد شد و تا ۱۴ سالگی نیز در تهران ساکن بود. اما بعد رسیدن به سن ۱۴ سالگی ایران را برای همیشه ترک کرد.او در سال 1963 در تهران متولد شد و در یک مدرسه کاتولیک ایتالیایی در آنجا تحصیل کرد. او پس از مرگ پدرش در سال 1976 به سن خوزه، کالیفرنیا نقل مکان کرد. او از دانشگاه ایالتی سن خوزه با مدرک مهندسی برق فارغ التحصیل شد و به عنوان مهندس برای Hewlett-Packard مشغول به کار شد. او بعداً MBA خود را از دانشگاه استنفورد در سال 1991 دریافت کرد.

او کار خود را در صنعت فناوری در شرکت هایی مانند The 3DO Company، Go Corporation و Netscape Communications آغاز کرد. او در سال 1999 به گوگل پیوست و معاون ارشد فروش و عملیات میدانی در سراسر جهان شد. او مسئول رشد درآمد گوگل و گسترش حضور جهانی آن بود. او در سال 2009 گوگل را ترک کرد و مشاور ویژه مدیرعامل و بنیانگذاران شد. او در سال 2014 به عنوان مدیر ارشد بازرگانی و معاون رئیس جمهور به گوگل بازگشت. او دوباره در سال 2015 گوگل را ترک کرد تا به عنوان رئیس اجرایی به توییتر بپیوندد.

او به دلیل مهارت های رهبری، چشم انداز استراتژیک و هوش تجاری خود شناخته شده است. او به عنوان «بنیانگذار تجارت» گوگل و «روح» توییتر توصیف شده است. او همچنین یک بشردوست است که از اهدافی مانند آموزش، بهداشت و حقوق بشر حمایت می کند.او با گیزل کردستانی، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل Crowdpac، یک پلتفرم تامین مالی جمعی سیاسی، ازدواج کرده است. آنها دو فرزند دارند و در آترتون، کالیفرنیا زندگی می کنند.

کودکی امید کردستانی

او به علت کسب مهارت های مختلف زبانی در مدرسه اندیشه بسکو (مدرسه ایتالیایی-کاتولیک) توانست به راحتی علی رغم داشتن سن کم از پس مهاجرت بر بیاید و به ادامه تحصیل در دانشگاه ایالت سن خوزه بپردازد.

رشته تحصیلی که او انتخاب کرد مهندسی برق بود. او به درس خواندن تنها بسنده نکرد و در کنار آن به عنوان یک مهندس در شرکت Hewlett Packard مشغول به کار شد. همچنین برای کسب مهارت های تجاری به دانشگاه استنفورد رفت و موفق به دریافت مدرک MBA شد.

امید کردستانی از تهران تا گوگل !

امید کردستانی در دوران مختلف در شرکت های متفاوتی مشغول به کار بوده است. حضور فعالانه در این شرکت ها علاوه بر کسب تجربه، مقدمه ای برای حضور در شرکت های بزرگتر بوده است.

حضور او در شرکت اینترنتی Netscape Communications سبب شد که او در طی ۴ سال شرایط کاری مناسبی را تجربه کند و به واسطه شغل خود با ابرقدرت های این عرصه مانند آمازون، AOL، آمریکن ایرلاین، اینتل و eBay بیشتر آشنا شود. حضور او در این شرکت آنقدر چشمگیر بود که درآمد مالی آن را به بیش از ۲ برابر ارتقا داد.

مرتبط : پیر امیدیار موسس EBAY | یک مرد جنتلمن

اما گوگل در آغاز فعالیت خود می دانست تکیه به نبوغ این جوان ایرانی برای او می تواند نقطه عطف باشد. امید کردستانی جز ۱۱ کارمند اولیه گوگل بود. امید کردستانی که با مغز اقتصادی خود در جهان نقش بسزایی داشته است، برای اولین بار ایده تبلیغ در گوگل را اجرایی کرد.

او با تکیه بر ترافیک بالای بازدید کنندگان و کاربران گوگل توانست دریافتی های حاصل از تبلیغات را برای گوگل به میلیون ها دلار افزایش دهد. با انتصاب امید کردستانی به مدیر ارشد بازاریابی و توسعه‌ی بین‌المللی، درآمدهای گوگل میلیاردی شد.

امید کردستانی به علت موفقیت های بسیار بالایی که در مدیریت جلسات، بحث و مذاکرات دارد به آقای دیپلمات شهره یافته است. او بعد از کسب موفقیت های بسیار زیاد در گوگل، آنجا را ترک و به توییتر پیوست. البته او در کنار سامان بخشیدن به امور اجرایی توییتر همچنان مشاور ارشد هیات رئیسه گوگل باقی مانده است.

امید کردستانی

امید کردستانی جز ۱۰۰ نفر برتری است که جهان را شکل می دهند!

مرتبط : داستان آرش فردوسی از زبان خودش !

روش استخدام کارکنان از دیدگاه امید کردستانی

امید کردستانی مطابق با روال مرسوم کارکنان خود را انتخاب نمی کند. ملاک او تنها مهارت کلامی است به همین دلیل آزمایشی به نام آزمایش فرودگاه را طراحی کرده است.او معتقد است افرادی که سواد، تجربه و ایده پردازی بالایی دارند به هم صحبت های خوبی تبدیل می شوند. به همین دلیل او خود را در هنگام استخدام در شرایط فرضی تاخیر هواپیما و معطلی در فرودگاه قرار می دهد. میزان جذاب بودن گفتگو با آن فرد می تواند منتهی به استخدام و یا عدم استخدام شود.

افتخاراتی که امید کردستانی را امید کردستانی کرد.

۱- حضور نام او در ۱۰۰ نفر برتری که جهان را شکل می دهند از نگاه نشریه تایمز در سال ۲۰۱۶٫
۲- دریافت جایزه Persian Awards به عنوان “شخص ایرانی سال” در سال ۲۰۱۷٫
۳- کسب رتبه ۲۰۴ “ثروتمندترین اشخاص آمریکا” از دیدگاه نشریه فوربس در سال ۲۰۰۷٫
۴- کسب رتبه ۵ “ثروتمندترین افراد ایرانی” در سال ۲۰۱۱٫

موفقیت های امید کردستانی تنها به القاب و جوایز ذکر شده ختم نمی شود. آنچه او را متمایز می کند اخلاق و منش رفتاری او است. او به خونگرمی و وطن پرستی معروف است و همواره هیچ کمکی را دریغ نمی کند.

شرکت هایی که امید کردستانی فعالیت داشته است : 

امید کردستانی در چندین شرکت در صنعت فناوری کار کرده است، از جمله:

– هیولت پاکارد (HP): او به عنوان مهندس برای این شرکت فناوری اطلاعات چند ملیتی آمریکایی کار می کرد.

– شرکت 3DO: او در این شرکت بازی‌های ویدیویی آمریکایی که خط تولید کنسول‌های بازی را تولید می‌کرد، در بازاریابی، مدیریت محصول و توسعه کسب‌وکار سمت‌هایی داشت.

-Go Corporation: او در نقش های ارشد در این شرکت نرم افزاری آمریکایی کار می کرد که یک سیستم عامل گوشی هوشمند به نام PenPoint OS را توسعه داد.

– ارتباطات نت اسکیپ: او معاون توسعه تجارت و فروش بود و درآمد وب سایت نت اسکیپ را از 88 میلیون دلار به بیش از 200 میلیون دلار در 18 ماه رساند. او همچنین روابط عمده ای با مشتریان با شرکت هایی مانند Citibank، AOL، Amazon، Intuit، Travelocity، Intel، @Home، eBay و Excite برقرار کرد.

– گوگل: او یازدهمین کارمند و اولین مدیر تجاری استخدام شده توسط گوگل بود. او معاون ارشد فروش جهانی و عملیات میدانی شد و مسئول رشد درآمد گوگل و گسترش حضور جهانی آن بود. او همچنین در سال 2006 خرید یوتیوب توسط گوگل را رهبری کرد. او در سال 2009 گوگل را ترک کرد و مشاور ویژه مدیرعامل و بنیانگذاران شد. او در سال 2014 به عنوان مدیر ارشد بازرگانی و معاون رئیس جمهور به گوگل بازگشت. او دوباره در سال 2015 گوگل را ترک کرد تا به عنوان رئیس اجرایی به توییتر بپیوندد.

– Vodafone: او از مارس 2013 تا اکتبر 2014 مدیر غیر اجرایی این شرکت مخابراتی چند ملیتی بریتانیایی بود.

– توییتر: او رئیس اجرایی این سرویس میکروبلاگینگ و شبکه اجتماعی آمریکایی از اکتبر 2015 تا ژوئن 2020 و عضو هیئت مدیره شرکت تا اکتبر 2022 بود.

انتهای مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *