تصویر بنر تریبون

پیر امیدیار موسس Ebay چه کسی است ؟

پیر مراد امیدیار (فرزند پرویز مراد امیدیار) یک میلیاردر کارآفرین ، مهندس نرم افزار و خیرخواه ایرانی – آمریکایی – فرانسوی است! وی بنیانگذار eBay است که از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۵ به عنوان رئیس هیئت رئیسه خدمت کرده است. وی در ۳۱ سالگی با عرضه اولیه اولیه eBay (IPO) میلیاردر شد.پیر امیدیار بنیانگذار و رئیس eBay است. امیدیار در سال ۱۹۸۸ از دانشگاه تافتس فارغ التحصیل رشته کامپیوتر شد و قبل از تأسیس eBay برای مکینتاش و اپل کار می کرد.

اوایل زندگی

پیر مراد امیدیار در ۲۱ ژوئن ۱۹۶۷ (۳۱ خرداد سال ۱۳۴۶) در پاریس ، فرانسه متولد شد. برخلاف بسیاری دیگر از کارآفرینان فن آوری پیشرفته ، امیدیار قصد نداشت یک سرمایه دار بزرگ اینترنت شود.هنگامی که پدرش اقامت خود را در مرکز پزشکی دانشگاه جان هاپکینز پذیرفت ، از کودکی به مریلند رفت. وی اولین برنامه کامپیوتری خود را در ۱۴ سالگی برای فهرست نویسی کتابهای کتابخانه مدرسه اش نوشت.

وی در سال ۱۹۸۸ از دانشگاه تافتس فارغ التحصیل رشته کامپیوتر شد و برای کار در یک شرکت توسعه دهنده نرم افزار Macintosh مشغول شد.بعداً ، وی در شرکت زیرمجموعه اپل کلاریس کار کرد و سپس در راه اندازی یک شرکت نرم افزاری به نام Ink Development Corp کمک کرد. این شرکت بعداً نام خود را به eShop تغییر داد و در سال ۱۹۹۶ توسط مایکروسافت خریداری شد.

مرتبط : درباره آرش فردوسی موسس DropBox بیشتر بخوانید

پیر امیدیار

راه اندازی eBay

eBay ، شرکت حراج آنلاین چند میلیارد دلاری که صنعت تجارت الکترونیکی را تغییر داد ، همه از تابستان سال ۱۹۹۵ آغاز شد. امیدیار برای صفحه ای به نام Auction Web در وب سایت شخصی خود کد ایجاد کرد و به افراد اجازه می داد موارد مورد نظر را برای حراج لیست کنند.

در کمال تعجب ، این سایت خریداران و فروشندگان زیادی را به خود جلب کرد که خیلی زود مجبور شد سایت جداگانه ای را برای حراج ها راه اندازی کند که آن را eBay نام گذاری کرد.

امیدیار در این زمان در جنرال مجیک مشغول به کار بود ، یک فعالیت اینترنتی تلفن با پشتیبانی اپل. با این حال ، تا آن زمان سایت حراجی وی با جهشی خاص به رشد خود ادامه می داد.۹ ماه پس از آغاز حراج اول شرکت ، او کار روزانه خود را رها کرد تا تمام وقت خود را به eBay اختصاص دهد.

در ماه مه ۱۹۹۸ ، امیدیار به عنوان رئیس eBay انتخاب شد و در آن زمان وی انتصاب مگ ویتمن را به عنوان رئیس و مدیر اجرایی اعلام کرد. EBay با هدایت ویتمن که خدمات شرکت را از طریق راه اندازی سایت های جدید (در استرالیا ، کانادا ، آلمان ، ژاپن و انگلستان) ، خریدها و مشارکت های مشترک گسترش داد ، به رشد خود ادامه داد.

موسس Ebay

موفقیت تجاری

در پایان سال ۱۹۹۸ ، eBay تعداد ۲٫۱ میلیون عضو خود را به رخ همه کشید و ۷۵۰ میلیون دلار درآمد کسب کرد .در آن زمان این تعداد عضو و مبلغ کسب درآمد توجه شرکت آمازون را به خودش جلب کرد.آمازونی که از سال ۱۹۹۹ تازه مزایده های خود را آغاز کرد.

سایت حراج آنلاین Ebay پیر امیدیار به حدی موفق شد که برخی از ناظران صنعت پیش بینی کردند حراج های اینترنتی در آینده به الگوی تجارت الکترونیکی غالب در سراسر جهان تبدیل شود!

در ژانویه سال ۲۰۰۰ ، امیدیار اولین سمت خود را در هیئت مدیره خارج از شرکت eBay پذیرفت. او به هیئت مدیره ePeople ، که یک وب سایت در زمینه خدمات آنلاین بود به قسمت پشتیبانی فنی اش پیوست.در حال حاضر شرکت epeople در زمینه مشاوره کسب و کار و پیدا کردن بهترین استراتژی برای مشاغل به خدمات می پردازد.در سال ۲۰۰۲ Ebay شرکت پی پال را با مبلغی حدود ۱٫۵ میلیارد دلار خریداری کرد.

امیدیار بعداً شرکت نیکوکاری شبکه Omidyar را راه اندازی کرد که در حال حاضر مشغول کارهای خیرخواهانه می باشد.به نقل از خبرگزاری CNN یکی از قدیمی ترین مشاغل در حوزه وب صاحب جدیدی دارد. شرکت Adevinta نروژی در سال ۲۰۲۰ در حال خرید تجارت تبلیغات طبقه بندی شده eBay به قیمت ۹٫۲ میلیارد دلار برای ایجاد بزرگترین شرکت طبقه بندی آنلاین در جهان است.

در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۲۰ eBay اعلام کرد که برای فروش قسمت تجاری اطلاعات طبقه بندی شده خود به Adevinta ، به توافق رسیده است. ارزش این معامله ۹٫۲ میلیارد دلار است که eBay قصد دارد ۲٫۵ میلیارد دلار پول نقد و ۵۴۰ میلیون سهام Adevinta را صاحب شود.

پیر امیدیار و همسرش

زندگی شخصی

امیدیار با پاملا وسلی ازدواج کرده و این زوج دارای سه فرزند هستند.

تصویر بنر تریبون

لطفا اگر این مطلب برای شما مفید بود، آن را با دوستان خود یا در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید! این کمک بزرگی به ما خواهد کرد.

مطالب مرتبط

مشتاق دیدن نظرات و پیشنهادات شما هستیم ...

در صورتی که درباره این مطلب نظر ، پیشنهاد و یا انتقادی دارید با ما مطرح کنید ، ما به سرعت رسیدگی خواهیم کرد . سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *