اینستاگرام یک نرم افزار رایگان و آنلاین برای به اشتراک گذاری عکس و ویدئو می باشد . اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی است که توسط Facebook در سال ۲۰۱۲ راه اندازی شد.
اینستاگرام به کاربران امکان ویرایش آپلود عکس ها و فیلم های کوتاه و بلند از طریق تلفن همراه را می دهد. کاربران می توانند یک عنوان را به هر یک از پست های خود اضافه کنند و از هشتگ ها و موقعیت های مکانی مبتنی بر موقعیت مکانی خود برای تگ کردن افراد و پیج ها روی این پست ها استفاده کنند.
هر ارسال توسط کاربر در فیدهای اینستاگرام دنبال کنندگان خود ظاهر می شود و همچنین در صورت برچسب زدن با استفاده از هشتگ یا جغرافیای خاصی ، توسط عموم قابل مشاهده است. کاربران همچنین این امکان را دارند که صفحه خود را خصوصی کنند تا فقط دنبال کنندگانشان بتوانند پست های آنها را مشاهده کنند.
کاربران اینستاگرام نیز مانند سایر های شبکه های اجتماعی می توانند پست های دیگران را لایک کنند ، نظر دهند ، همچنین پیام های خصوصی را از طریق دایرکت اینستاگرام برای دوستان خود ارسال کنند. عکس ها را می توان در یک یا چند رسانه اجتماعی دیگر – از جمله توییتر ، فیس بوک و تامبلر – با یک کلیک به اشتراک گذاشت.
اینستاگرام نه تنها ابزاری برای افراد بلکه برای مشاغل نیز محسوب می شود. این برنامه این امکان را به شرکت ها می دهد تا بتوانند یک حساب کاربری رایگان را برای تبلیغ برند و محصولاتشان راه اندازی کنند. براساس وب سایت اینستاگرام ، بیش از ۱ میلیون تبلیغ کننده در سرتاسر جهان از اینستاگرام برای به اشتراک گذاشتن برند تجاری خود استفاده می کنند. علاوه بر این ، ۶۰٪ از مردم می گویند که محصولات جدیدی را از طریق برنامه و جستجوکشف می کنند.
تاریخچه اینستاگرام
برنامه اینستاگرام در سانفرانسیسکو توسط کوین سیستروم و مایک کریگر آغاز شد ، که در ابتدا سعی کردند بسترهای مشابه Foursquare را ایجاد کنند اما سپس توجه خود را منحصراً به اشتراک گذاری عکس معطوف کردند. کلمه اینستاگرام ترکیبی از instant camera به معنی”دوربین فوری” و “تلگرام” است.
این شرکت در سال ۲۰۱۰ توسط کوین سیستروم و مایک کریگر ، هر دو فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد تأسیس شد.
برنامه iOS در تاریخ ۶ اکتبر ۲۰۱۰ از طریق فروشگاه برنامه iTunes منتشر شد و برنامه Android در تاریخ ۳ آوریل ۲۰۱۲ منتشر شد. محبوبیت این پلتفرم به سرعت افزایش یافت و این شرکت فقط دو سال پس از راه اندازی ، بیش از ۴۰ میلیون کاربر فعال گزارش داد. این مورد توجه فیسبوک را که رسما اینستاگرام را با قیمت ۱ میلیارد دلار در تابستان ۲۰۱۲ خریداری کرد ، به خود جلب کرد.
ویژگی ها
در ابتدا فقط می توانستید عکس در اینستاگرام ارسال کنید ، اما امکانات این برنامه در سال ۲۰۱۳ به فیلم های ۱۵ ثانیه ای گسترش یافت. در سال ۲۰۱۶ ، اینستاگرام حداکثر طول فیلم را به ۶۰ ثانیه افزایش داد. تا سال ۲۰۱۵ ، تمام عکسهای ارسال شده در اینستاگرام به نسبت ابعاد مربع محدود می شدند. این شرکت این ویژگی را تغییر داده است تا کاربران بتوانند عکس و فیلم را در اندازه کامل (ITGV) بارگذاری کنند.
اینستاگرام طیف گسترده ای از فیلترها را فراهم می کند که کاربران می تواند در عکس های خود استفاده کنند.
اینستاگرام حداکثر ۲۳ فیلتر دارد که می توانید از آن ها برای عکس و فیلم استفاده کنید. با ضربه زدن روی گزینه ویرایش در پایین ویرایشگر عکس ، می توانید جلوه های ویرایش را نیز اعمال کنید که به شما امکان می دهد تنظیمات ، روشنایی ، وضوح و موادر مشابه را ویرایش کنید.
اگر می خواهید عکس یا فیلم خود را درون اینستاگرام ویرایش کنید به سادگی روی نماد آچار ضربه بزنید و از منوی پایین یک ویژگی را انتخاب کنید.
در سال ۲۰۱۷ ، اینستاگرام از ویژگی هایی استفاده کرد که به کاربران امکان ارسال چندین عکس یا فیلم به طور همزمان می دهد.
اینستاگرام با الهام از برنامه محبوب Snapchat ، ویژگی Stories را در سال ۲۰۱۶ معرفی کرد که به کاربران این امکان را می دهد تا لحظه هایی از روز خود را که بعد از ۲۴ ساعت محو می شوند به اشتراک بگذارند. در آوریل ۲۰۱۷ ، Instagram Stories 200 میلیون کاربر فعال ثبت کرد و از کاربران فعال اسنپ چت ، بزرگترین رقیب خود پیشی گرفت !