امروزه کسب و کارهای سنتی با ثبت دامنه و تهیه یک هاست و انتقال محصولات و سرویسهای خود به وب سایتهای آنلاین، خدمات خود را ارائه میکنند. با گسترش روز افزون ارتباطات الکترونیکی و شبکه اینترنت، کسبوکارهای بسیاری به این حوزه ورود کردهاند که سبب شده است تا سهم تجارت الکترونیک در سالهای اخیر، به خصوص در برخی از کشورها مانند چین به ۳۰ درصد هم برسد.
اهمیت روز افزون کسب و کارهای اینترنتی، موضوعی است که در دهه گذشته موجب پیدایش کمپانیهای بزرگی شده است. این موضوع سبب شده است تا بسیاری از کسب و کارها برای ارائه خدمات خود به این سمت هدایت شوند. در این مقاله با ما باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.
رشد کسب و کارهای اینترنتی در سال های اخیر چگونه بوده است؟
این یک واقعیت انکار ناشدنی است که در عصر دیجیتال حاضر، مدل سنتی کسب و کارها، به تدریج سهم بازار خود را از دست میدهند. بنابراین اگر تاکنون با راه اندازی کسب و کار اینترنتی به این حوزه وارد نشدهاید، ممکن است فرصتهای بسیار زیادی را از دست بدهید. اگر بخواهیم این رویه رشد و پیشرفت کسب و کارها را با آمارها بیان کنیم، باید به حجم خرده فروشی تجارت الکترونیک در جهان اشاره کرد که از سال ۲۰۱۹ با مقدار ۱٫۳ میلیارد ، به ۴٫۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ رسیده است. این آمار در ایران نیز بیانگر رشد کسب و کارهای آنلاین میباشد. به عنوان مثال، سهم خرده فروشی آنلاین در این کشور از ۲ درصد به ۴ درصد رسیده است. با این حال این آمار در مقایسه با نرخ خرده فروشی کشورهای توسعه یافته که از ۱۰ تا ۳۰ درصد است، همچنان جای پیشرفت دارد.
شما میتوانید تنها از طریق خرید یک هاست وردپرس و نصب CMS آن، یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید عبارت روبرو را در گوگل جستجو نمایید: “فروش اینترنتی چیست؟ چابکان“.
افراد موفق ایرانی و خارجی در راه اندازی کسب و کارهای آنلاین
پرداختن به افرادی که توانستهاند در راه اندازی کسب و کارهای آنلاین، به موفقیت برسند، یکی از انگیزهها و الگوهایی است که میتوانید برای رشد و پیشرفت در این مسیر مشاهده کنید. در این خصوص باید به چهرههای سرشناس خارجی و ایرانی بپردازیم که عبارتند از:
- جف بزوس: امروزه تقریبا همه افرادی که با تجارت الکترونیک آشنا هستند، فردی به نام جف بزوس را میشناسند. کسی که بنیانگذار آمازون بوده و از کارکردن در مک دونالد و پارکینگ خانهاش به ثروت خالص ۱۲۶ میلیارد دلار رسیده است. این فرد پس از اتمام تحصیلات خود، با درک رشد بی نظیر وب، توانست ریسک بزرگی کند و با تمام اندوختههای والدین خود، کسب و کار اینترنتی آمازون را راه اندازی نماید که امروزه نخستین پلتفرم فروش آنلاین بزرگ در دنیا است.
- جک ما: همه ما حداقل یکبار چهره فردی به نام جک ما را مشاهده کردهایم و او را با شکستهای متوالی که در طول زندگی کاریاش داشته است، میشناسیم. جک ما بنیانگذاری غول بزرگ چینی به نام علی بابا است که ثروتی معادل با ۵۸٫۳ میلیارد دلار دارد. جک ما کسی است که در دوران جوانیاش حتی برای KFC هم درخواست استخدام ارسال میکند اما رد میشود. اما او توانست از فقدان شدید اطلاعات در کشور چین و اینترنت برای ارائه خدمات وب سایتها استفاده کند. سپس در سال ۱۹۹۹ کار قبلی خود را کنار گذاشت و یک سایت تجاری به نام علی بابا را با تمام سرمایه خود راه اندازی کرد. این سایت اکنون رتبه ۶ام در بیشترین ارزش برند جهانی را دارد.
همچنین در میان افراد موفق ایرانی که توانستهاند در این حوزه بدرخشند نیز میتوان گفت:
- برادران محمدی: حمید و سعید محمدی، که به برادران محمدی و بنیانگذار دیجی کالا مشهور هستند، دو الگوی موفق در تجارت الکترونیک ایران به شمار میآیند. این دو برادر با داشتن یک تجربه تلخ از خرید کالایی دست دوم به جای نو، تصمیم گرفتن کسب و کار دیجیتالی فروش محصولات الکترونیکی را در وب سایت خود شروع کنند و نخستینها را رقم زدند. از نخستین ارسال رایگان در تهران گرفته تا ارائه دیجی بن و غیره. وب سایت آنها اکنون به عنوان نخستین پلتفرم بزرگ خرده فروشی آنلاین در ایران است.

مزایا داشتن کسب و کار آنلاین چیست؟
مزایای داشتن یک کسب و کار اینترنتی چه چیزهایی است؟ چرا امروزه همه افراد با طراحی سایت وردپرس و خرید هاست اقدام به راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود می کنند؟ در این رابطه باید گفت:
- فروش سریعتر: این نوع از پلتفرمها میتوانند به صورت لحظهای و در کمتر از چند دقیقه، امکان فروش کالا به مشتریان شما را داشته باشند.
- شفافیت: شفافیت فروش اینترنتی به واسطه ثبت دقیق اطلاعات آن از جمله قیمتها، نوع کالا و مشخصات آن، اخذ کد رهگیری، ثبت در سیستم وردپرس و دروازههای پرداخت بسیار دقیق و آشکار میباشد.
- هزینه کمتر: راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی هزینه بسیار کمتری نسبت به فروش فیزیکی دارند. به عنوان مثال، تنها هزینههای انجام این کار مربوط به خرید هاست و طراحی سایت میباشند.
- دسترسی آسان: دیگر نیازی نیست مشتریان شما تا محل فروشگاه مراجعه حضوری داشته باشند. در این حالت تنها کافیست به اینترنت متصل شده و وارد سایت شما شوند. این کار میتواند پروسه خرید و شانس فروش محصولات شما را به شدت افزایش دهد.
- برندینگ: در کنار مزیتهایی که برای فروش بیان شد، شما میتوانید از طریق وب سایت خود اقدام به برندسازی نمایید. همانطور که میدانید، فروشگاههای معتبر و بزرگ، در پلتفرمهای مختلف حضور داشته و اقدام به برندسازی با تولید محتوا و سئو مینمایند. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به سئو، عبارت روبرو را در گوگل جستجو کنید: “سئو چیست چابکان”

نحوه راه اندازی وب سایت بدون دردسر با هاست وردپرس و طراحی سایت
اما نحوه راهاندازی وب سایت چگونه است؟ به طور کلی، راحتترین روش این کار، تهیه یک هاست وردپرس و پیاده سازی سیستم مدیریت محتوای آن است. در واقع WordPress، یک سیستم مدیریت محتوا سایت است که میتوانید با نصب قالبها و افزونههای مختلف مانند ووکامرس، امکان ساخت سایت فروشگاهی، شخصی، شرکتی و خدماتی را داشته باشید. همچنین پیش نیاز انجام این کار، تهیه یک هاست مناسب است.
به کارگیری یک هاست وردپرس قدرتمند که میتوانید آن را از پلتفرم ابری چابکان تهیه کنید، مزیتهای زیادی را ارائه میکند. از امکان پشتیبان گیری کامل دیتاها در هر بازه زمانی گرفته تا سرعت بسیار بالای آنها، پشتیبانی ۲۴ ساعته، تنوع موقعیتهای جغرافیایی از جمله سرویس هاست ایران و امنیت بالا. شما میتوانید با تهیه هاست وردپرسی چابکان، به راحتی اقدام به راه اندازی سایتهای وردپرسی خود نمایید. برای آشنایی با سرویس ابری چابکان می توانید عبارت “هاست ابری چابکان ”را در گوگل جستجو نمایید.
سلام خدمت شما چند وقتی هست سایت بکوریتی هیچ واریزی ندارد واقعا شما دارید با این سایت ادامه همکاری میدهید ؟؟؟
بهتر نیست شما هم به جمع شکایتی بپیوندید؟
راستی اگر دوست داشتی میتونی بصورت رایگان باهم تبادل لینک کنیم؟