استفاده از تفاله قهوه در باغ میتواند برای بسیاری از گیاهان مفید باشد، اما چندین گیاه وجود دارند که به خوبی با آن سازگار نیستند. تفاله قهوه میتواند اسیدی و دارای کافئین بالا باشد که میتواند رشد برخی از گیاهان را مختل کند.
در ادامه فهرستی از گیاهانی که نباید از تفاله قهوه برای آنها استفاده کنید، آمده است:
گیاهان سبزیجاتی
- اسفناج
- کدو تابستانی
- نخود
- مارچوبه
- لوبیا
- کلم بروکسل
- کلم کیل
- گل کلم
- کاهو
- چغندر
- بروکلی
گیاهان گلدانی
- اسطوخودوس
- ژرانیوم
- کلماتیس
- یاس بنفش
- گل صد تومانی
- بالم زنبور
- خشخاش
- آفتابگردان
- نخود شیرین
- لاله
گیاهان دیگر
- یونجه
- گیاه قرن
- شبدر
- پریوش ماداگاسکار
- ارکیده
- پوتوس
- رزماری
- نخل ساگو
- گوجه فرنگی
- یوکا
این گیاهان عموماً خاکهای قلیایی را ترجیح میدهند و از اسیدی بودن تفاله قهوه سودی نمیبرند. علاوه بر این، گیاهانی مانند گوجه فرنگی و یونجه میتوانند از اثرات مهاری کافئین آسیب ببینند.
و اما در پایان ، این منابع برای بهتر نوشتن این مطلب به ما کمک کردند :
انتهای مطلب