تصویر بنر تریبون

تفاله قهوه برای چه گیاهانی مضر است؟ [لیست کامل]

استفاده از تفاله قهوه در باغ می‌تواند برای بسیاری از گیاهان مفید باشد، اما چندین گیاه وجود دارند که به خوبی با آن سازگار نیستند. تفاله قهوه می‌تواند اسیدی و دارای کافئین بالا باشد که می‌تواند رشد برخی از گیاهان را مختل کند.

در ادامه فهرستی از گیاهانی که نباید از تفاله قهوه برای آنها استفاده کنید، آمده است:

گیاهان سبزیجاتی

  • اسفناج
  • کدو تابستانی
  • نخود
  • مارچوبه
  • لوبیا
  • کلم بروکسل
  • کلم کیل
  • گل کلم
  • کاهو
  • چغندر
  • بروکلی

گیاهان گلدانی

  • اسطوخودوس
  • ژرانیوم
  • کلماتیس
  • یاس بنفش
  • گل صد تومانی
  • بالم زنبور
  • خشخاش
  • آفتابگردان
  • نخود شیرین
  • لاله

گیاهان دیگر

  • یونجه
  • گیاه قرن
  • شبدر
  • پری‌وش ماداگاسکار
  • ارکیده
  • پوتوس
  • رزماری
  • نخل ساگو
  • گوجه فرنگی
  • یوکا

این گیاهان عموماً خاک‌های قلیایی را ترجیح می‌دهند و از اسیدی بودن تفاله قهوه سودی نمی‌برند. علاوه بر این، گیاهانی مانند گوجه فرنگی و یونجه می‌توانند از اثرات مهاری کافئین آسیب ببینند.

و اما در پایان ، این منابع برای بهتر نوشتن این مطلب به ما کمک کردند : 

انتهای مطلب

تصویر بنر تریبون

لطفا اگر این مطلب برای شما مفید بود، آن را با دوستان خود یا در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید! این کمک بزرگی به ما خواهد کرد.

مطالب مرتبط

مشتاق دیدن نظرات و پیشنهادات شما هستیم ...

در صورتی که درباره این مطلب نظر ، پیشنهاد و یا انتقادی دارید با ما مطرح کنید ، ما به سرعت رسیدگی خواهیم کرد . سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *