سرمایه گذاری ایران در انرژی های تجدید پذیر

آنچه در این مطلب خواهید خواند...

سرمایه گذاری ایران در انرژی های تجدید پذیر : ایران طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام داده است. این کشور با توجه به وابستگی بالای خود به سوخت‌های فسیلی، به دنبال تنوع بخشیدن به منابع انرژی خود است تا از تأثیرات تغییرات اقلیمی و نوسانات قیمت نفت و گاز مصون بماند.

یکی از اصلی‌ترین تلاش‌های ایران در این زمینه، سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی است. ایران با داشتن تابش خورشیدی قوی و 300 روز آفتابی در سال، پتانسیل بالایی برای تولید برق خورشیدی دارد.

دولت ایران تا سال 2030 قصد دارد 10 گیگاوات ظرفیت خورشیدی نصب کند که می‌تواند این کشور را به یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان برق خورشیدی در جهان تبدیل کند.

​​​​ایران در زمینه انرژی بادی نیز سرمایه‌گذاری‌هایی انجام داده است و تاکنون بیش از 1 گیگاوات ظرفیت نصب‌شده در این حوزه دارد. تلاش‌های دولت شامل مشوق‌های مالی، قوانین و مقررات حمایتی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر است.

با این حال ا​​یران با چالش‌هایی نیز مواجه است. تحریم‌های بین‌المللی یکی از بزرگ‌ترین موانع جذب سرمایه‌گذاری خارجی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر است. علاوه بر این، زیرساخت‌های الکتریکی کشور نیز نیاز به بهبود دارند تا بتوانند توسعه بزرگ‌مقیاس انرژی‌های تجدیدپذیر را پشتیبانی کنند،

با ​این حال همچنان به پیشرفت در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ادامه می‌دهد و با حمایت‌های دولتی و سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی، امیدوار است تا سهم بیشتری از انرژی مصرفی خود را از منابع تجدیدپذیر تأمین کند.

مطلب مرتبط :‌بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران در آستانه بهره برداری

منبع : globalbusinessoutlook

انتهای مطلب

مطلب مرتبط  انرژی تجدید پذیر چیست؟ (به زبان ساده)

لطفا به اشتراک بگذارید

لطفا نظر خود را درباره این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *