آشنایی با بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان

آنچه در این مطلب خواهید خواند...

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است که در بیش از 150 کشور تولید می شود. این نوشیدنی از دانه های درخت قهوه به دست می آید که در مناطق گرمسیری جهان رشد می کند.

برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان است. این کشور در سال 2022 حدود 6.9 میلیون تن قهوه تولید کرد که بیش از یک سوم تولید جهانی را تشکیل می دهد. قهوه برزیل به دلیل کیفیت بالا و طعم دلپذیر آن در سراسر جهان شناخته شده است.

کدام کشور در حال حاضر بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان است؟

کشوری که در حال حاضر بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان است، برزیل است . برزیل تقریباً یک سوم از عرضه جهانی قهوه را تولید می کند که عربیکا 69 درصد و روبوستا 31 درصد از تولید قهوه آن را تشکیل می دهند. پس از برزیل، ویتنام، کلمبیا، اندونزی و اتیوپی به عنوان پنج کشور برتر تولیدکننده قهوه قرار دارند.

چقدر قهوه در این کشور تولید می شود؟

برزیل در برداشت سال 2022، 55.7 میلیون کیسه 60 کیلوگرمی قهوه تولید کرد. این افزایش 16.8 درصدی نسبت به تولید در سال 2021 بود. برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان است که حدود یک سوم از عرضه جهانی قهوه را به خود اختصاص داده است.

چه عواملی این کشور را به بزرگترین تولید کننده قهوه تبدیل کرده است؟

عوامل زیادی در موفقیت برزیل به عنوان بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان نقش داشته اند. برخی از این عوامل عبارتند از:

آب و هوا و جغرافیا: برزیل دارای آب و هوای استوایی است که برای کشت قهوه ایده آل است، به ویژه در ایالت های جنوب شرقی میناس گرایس، سائوپائولو و پارانا. این مناطق دارای ارتفاعات بالا، دمای معتدل، بارندگی فراوان و خاک حاصلخیز هستند که شرایط بهینه را برای کشت قهوه فراهم می‌کنند.

مطلب مرتبط  بهترین کشور آمریکای جنوبی برای مهاجرت

تاریخ و فرهنگ: قهوه در قرن 18 به برزیل معرفی شد و در قرن 19 به یک کالای اصلی صادراتی تبدیل شد. قهوه نقش مهمی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برزیل ایفا کرده و بر فرهنگ، هویت و تاریخ برزیل تأثیر گذاشته است. قهوه همچنین بخشی از زندگی روزمره بسیاری از برزیلی ها است که آن را به عنوان نوشیدنی مصرف می کنند و از آن به عنوان منبع درآمد استفاده می کنند.

نوآوری و فناوری: برزیل برای بهبود تولید و کیفیت قهوه خود در تحقیق، توسعه و نوآوری سرمایه گذاری کرده است. برزیل انواع جدیدی از گیاهان قهوه تولید کرده است که در برابر آفات، بیماری ها و تغییرات آب و هوایی مقاوم تر هستند. برزیل همچنین از تکنیک ها و تجهیزات مدرن برای برداشت، پردازش و برشته کردن دانه های قهوه استفاده کرده است.

سازماندهی و همکاری: برزیل دارای بخش قهوه سازمان یافته و تعاونی است که بازیگران مختلفی مانند کشاورزان، تعاونی ها، انجمن ها، صادرکنندگان، برشته کنندگان و خرده فروشان را درگیر می کند. این بازیگران برای ارتقای منافع صنعت قهوه، بهبود استانداردها و گواهینامه محصولات قهوه و افزایش رقابت پذیری و پایداری تولید قهوه با یکدیگر همکاری می کنند.

اینها برخی از عوامل اصلی هستند که برزیل را به بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان تبدیل کرده است.

مطلب مرتبط : کشور پرو کجاست؟ (راهنمای کامل)

زمین تولید قهوه در برزیل

قهوه تولید شده در این کشور چه ویژگی هایی دارد؟

ویژگی های قهوه تولید شده در برزیل بسته به منطقه، تنوع و روش پردازش دانه ها متفاوت است. با این حال، برخی از ویژگی های کلی قهوه برزیل عبارتند از:

مطلب مرتبط  زندگی در برزیل برای افغانها چگونه است؟

اسیدیته کم: قهوه برزیلی اسیدیته پایینی دارد، به این معنی که ترشی کمتر و نرم تر است. این به این دلیل است که بیشتر قهوه در ارتفاعات نسبتاً پایین کشت می‌شود که باعث کاهش اسیدیته در دانه‌ها می‌شود.

تنه کامل: قهوه برزیلی بدنی پر دارد، به این معنی که در دهان غلیظ و غنی به نظر می رسد. این به دلیل محتوای روغن بالا و روش های پردازش طبیعی یا خمیری است که در برزیل رایج است.

طعم های آجیلی و شکلاتی : قهوه برزیلی اغلب دارای طعم های آجیلی و شکلاتی مانند بادام، فندق، بادام زمینی، کاکائو و کارامل است. این طعم ها تحت تأثیر خاک، آب و هوا و سطح برشته شدن لوبیا است.
نت های میوه ای و گلی: برخی از قهوه های برزیلی نیز می توانند نت های میوه ای و گلی مانند مرکبات، توت ها، گیلاس، یاس و عسل داشته باشند. این نت‌ها در قهوه‌هایی که در ارتفاعات بالاتر رشد می‌کنند یا به روش شستشو فرآوری می‌شوند، بارزتر است.

سهم این کشور در بازار جهانی قهوه چقدر است؟

سهم برزیل در بازار جهانی قهوه بسیار قابل توجه است . برزیل با ارزش کل 6.04 میلیارد دلار در سال 2021 بزرگترین صادرکننده قهوه در جهان است. کشورهای مقصد اصلی صادرات قهوه برزیل آمریکا، آلمان، بلژیک، ایتالیا و ژاپن هستند. برزیل همچنین با درآمد 7.3 میلیارد دلاری در سال 2023 دومین مصرف کننده قهوه در جهان است. برزیل حدود یک سوم تولید قهوه خود را مصرف می کند و مقداری قهوه را از کشورهای دیگر وارد می کند.

منبع : coffeeaffection

مطلب مرتبط  فرهنگ ازدواج در برزیل

انتهای مطلب

لطفا به اشتراک بگذارید

لطفا نظر خود را درباره این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *