سیستم استریم
بنر

 

اگر با اینترنت و کامپیوتر سروکار دارید به احتمال فراوان لغت استریم به گوش شما باید خورده باشد. اگر هم نخورده اصلا نگران نباشید زیرا الان دیگر آن را شنیدید. تا به اکنون به این مسئله دقت کرده اید که برای گوش دادن یک فایل mp3 آن را بر روی کامپیوتر خود کپی کرده و بعد آن را پخش می کنید. اما وقتی که به رادیوی اینترنتی گوش می دهید مجبور نیستید که ابتدا تمام رادیو را بر روی کامپیوتر خودتان کپی کرده و بعد آن را گوش دهید. اطلاعات همان شکلی که به کامپیوتر شما میرسند سریعا اجرا می شود. این سبب می شود تا شما بتوانید به شکل آنلاین ویدئو و صوت را پخش کنید. به این عمل Streaming گفته می شود.

استریم در واقع به معنای جریان و جاری شدن می باشد. و در تکنولوژی به جریان دائمی اطلاعات از مکانی به مکانی دیگر نسبت داده می شود. مانند بسیاری از لغات دیگر برای لغت استریم نیز معادلی فارسی وجود ندارد. از استریم برای پخش کردن مستقیم اطلاعاتی مثل مثال هایی که برای شما زده شد استفاده می شود. کاربرد دیگر استریم این است که سبب جلوگیری از کپی اطلاعات می شود. به عنوان مثال اگر اینترنت پر سرعتی در اختیار داشته باشید با پرداخت فقط چندین دلار می توانید خیلی از فیلم های سینمایی جدید را از طریق وب سایت آن ها به شکل آنلاین تماشا کنید. اما چون که اطلاعات به صورت استریم برای ما ارسال می شوند نمی توان آنها را کپی و یا ضبط کرد.

سیستم استریمینگ

به عنوان مثال وقتی که شما مشغول به تماشا کردن استریم یک ویدیو هستید دیگر احتیاجی نیست که کل فایل را از منبع آن دانلود کرده و بعد آن را تماشا کنید ؛ در اصل سیستم استریم داده ها و اطلاعات را بین کامپیوتر شما و سرور منبع انتقال می دهد و می توانید در عرض چند ثانیه به فایل های چند رسانه ای دسترسی داشته باشید.

تـاریـخـچـه

استریم یک تکنولوژی نسبتا جدید و نوپا است که از حدود سال ۲۰۱۰ وارد دنیا شد و خیلی سریع توانست طرفداران خود را پیدا کند.

در حوزه ی بازی های ویدیویی استریم بخشی جذاب به حساب می آید که کسانی که به بازی های گوناگون علاقه دارند می توانند بازی سایر کاربران را به شکل استریم تماشا کنند و گیم پلی آن ها را ببینند.

استریم از سال ۲۰۱۱ در سایت توییچ که معروف ترین سایت سرویس استریم است فراهم شد و اکنون سیستم های استریم در حال گسترش بیشتری هستند. توییچ زیرمجموعه ی فروشگاه اینترنتی معروف آمازون می باشد که در این دو سه سال اخیر بخش بزرگی از استریمرها و گیمرها را دور یکدیگر جمع کرده است.

پلتفرم ها

امروزه کاربران همه ی پلتفرم های مربوط به گیمینگ مثل PS4، Xbox One و PC قادر هستند که از بازی های خودشان استریم تهیه کنند و با بقیه به اشتراک بگذارند ولی برای استریم در PC نیاز است که چندین نرم افزار را بر روی آن نصب کنید.

چگونه یک استریمر شوید؟

تهیه کردن نرم‌افزار مورد نیاز برای استریم

اولین قدم شما برای استریمرشدن تهیه کردن یک نرم‌افزار برای انجام دادن این کار می باشد. بهترین انتخاب میان نرم‌افزارهای رایگانی که در این زمینه وجود دارند برنامه Streamlabs OBS می باشد که علاوه بر اینکه رایگا‌ن است قادر است تا تمام داده‌های شما را در بستری ابری ذخیره بکند. طریقه نصب کردن آن نیز آسان است و همچنین از قابلیت شخصی‌سازی نیز برخوردار می باشد. بعد از دانلود کردن برنامه OBS باید به سایت Twitch.tv بروید. اگر در سایت توییچ اکانتی ندارید سریعا یک اکانت ساخته و بعد به بخش Settings برنامه OBS بروید.

به این طریق می‌توانید همه ی تنظیمات مورد علاقه خودتان در جهت سازگاری با اینترنت و سیستم مخصوص به خود را انجام دهید. همچنین این نرم‌افزار قابلیت سازگاری اتوماتیک بر اساس قابلیت‌های سیستم شما و اینترنت ‌تان دارد.

این نکته مهم را هم از قلم نیندازیم که خود سایت توییچ اخیرا نرم‌افزاری را با نام Twitch Studio معرفی کرده است که فعلا در مرحله ی آزمایشی بتا قرار داشته و از طریق خود سایت توییچ برای آزمایش کردن آن می‌توانید ثبت نام کنید. البته تا حالا مشخص نشده که این نرم‌افزار در حوزه استریم چه قابلیت‌ها و ویژگی هایی را دارا می باشد. با این حال آن‌چه که می‌توان راجب آن گفت ظاهر‌ روان برنامه است.

بنر

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید