تاریخچه شرکت HP | HP ساخت کدام کشور است؟

شرکت هیولت پاکارد (HP) یک شرکت فناوری آمریکایی است که در زمینه تجهیزات و خدمات الکترونیکی، عمدتاً کامپیوترها و چاپگرها، فعالیت می‌کند. این شرکت در سال 1939 توسط بیل هیولت و دیوید پاکارد در پالو آلتو، کالیفرنیا تأسیس شد. هیولت و پاکارد هر دو فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد بودند و در یک کارگاه آزمایشگاهی دانشگاه با یکدیگر ملاقات کردند. آنها شرکت خود را با سرمایه 538 دلار تأسیس کردند و به تولید مولتی مترهای آنالوگ پرداختند.

HP به سرعت رشد کرد و در دهه 1950 به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی در جهان تبدیل شد. این شرکت در سال 1968 اولین کامپیوتر شخصی خود را به نام HP 9800 معرفی کرد. HP در دهه 1980 و 1990 به یکی از پیشگامان صنعت چاپگر لیزری تبدیل شد.

HP در سال 2015 به دو شرکت تقسیم شد: HP Inc. و Hewlett Packard Enterprise. HP Inc. بر تولید و فروش کامپیوترها و چاپگرها تمرکز دارد، در حالی که Hewlett Packard Enterprise بر ارائه خدمات و راه حل های فناوری اطلاعات تمرکز دارد.

HP یکی از موفق ترین شرکت های فناوری در جهان است و در سال 2021 درآمدی بالغ بر 75.4 میلیارد دلار داشته است. این شرکت بیش از 50000 کارمند در سراسر جهان دارد.

نوشته های مرتبط

Hewlett-Packard، شرکت سازنده آمریکایی در زمینه نرم افزار و خدمات رایانه ای، که با عنوان شرکت HP شناخته شده است، در سال ۲۰۱۵ به دو شرکت HP Inc و Hewlett Packard Enterprise تقسیم شد. دفتر مرکزی آن در پالو آلتو، کالیفرنیا بود.

تأسیس و پیشرفت اولیه

شرکت HP در اول ژانویه ۱۹۳۹ توسط ویلیام آر. هیولت و دیوید پاکارد، دو فارغ التحصیل مهندسی برق از دانشگاه استنفورد بنیانگذاری شد. اولین مشتری شرکت،Walt Disney بود که هشت اسیلاتور(نوسانگر) صوتی را خریداری کرد تا در ساخت فیلم انیمیشن خود با نام Fantasia (سال۱۹۴۰) استفاده کند. در طول جنگ جهانی دوم، این شرکت با آزمایشگاه تحقیقات دریایی برای ساخت فناوری ضد رادار و فیوزهای پیشرفته توپخانه کار کرد.

رشد شرکت پس از جنگ جهانی

پس از جنگ جهانی دوم، پکارد مسئولیت تجارت شرکت، و هیولت تحقیق و توسعه آن را بر عهده داشت. در سال ۱۹۴۷، HP به سطح درآمدی سالهای جنگ بازگشت و سپس از طریق استراتژی متنوع سازی محصول، به طور مداوم رشد کرد. یکی از محبوب ترین محصولات اولیه آن شمارنده فرکانس پرسرعت بود که در سال ۱۹۵۱ وارد بازار شد.

به منظور تأمین سرمایه، برای تولید محصولات جدید، شرکت HP، با انتشار سهام عمومی در سال ۱۹۵۷ سرمایه زیادی به دست آورد. علاوه بر این، شروع به گسترش خط تولید خود، از طریق خرید سهام شرکت هایی از جمله شرکت F.L. Moseley، که سازنده ضبط های گرافیک بود و همچنین شرکت Sanborn پرداخت.

بنیانگذاران شرکت HP
بنیانگذاران شرکت HP

در سال ۱۹۶۴، مهندسان این شرکت با ابزار پرتوی سزیم HP 5060A خود، به دور دنیا پرواز کردند تا ساعتهای اتمی کره زمین را در یک میلیونیم ثانیه هماهنگ کنند. چهار سال بعد این شرکت اولین ماشین حساب رومیزی را معرفی کرد. در سال ۱۹۷۲، با استفاده از فناوری پیشرفته مدار مجتمع، هیولت-پاکارد از اولین ماشین حساب جیبی رونمایی کرد.

اگرچه شرکت HP هرگز سیستم های تسلیحاتی را توسعه نداد، اما در طول تاریخ خود به شدت به هزینه های نظامی وابسته بود.

تجارت رایانه

اولین رایانه شرکت هیولت-پاکارد، HP 2116A، در سال ۱۹۶۶ به طور خاص برای مدیریت دستگاه های اندازه گیری و آزمایش شرکت توسعه داده شد. در سال ۱۹۷۲ این شرکت مینی کامپیوتر چند منظوره HP 3000 را برای استفاده در تجارت عرضه کرد.

محصولات hp

اولین محصول موفق شرکت HP در بازار رایانه، چاپگر بود. HP LaserJet در سال ۱۹۸۴ با فروش گسترده ظاهر شد و به موفق ترین محصول Hewlett-Packard تبدیل شد.

HP شرکت سازنده آمریکایی نرم افزار و خدمات رایانه ای

با شروع دهه ۱۹۹۰، این شرکت با معرفی رایانه های جدید، چاپگرهای رنگی و وسایل جانبی با قیمت پایین، چشمگیرترین تغییرات در گروه رایانه را ایجاد کرد، بطوریکه به یکی از سه تولید کننده برتر رایانه در جهان تبدیل شد. در سال ۱۹۹۷، شرکت هیولت-پاکارد به یکی از ۳۰ شرکتی تبدیل شد که قیمت سهام آنها میانگین صنعتی داوجونز در بورس اوراق بهادار نیویورک را تشکیل می دهد. در سال ۱۹۹۹ این شرکت بخش اندازه گیری، قطعات الکترونیکی و مشاغل پزشکی خود را به عنوان Agilent Technologies راه اندازی کرد.

طی دهه ۲۰۰۰، شرکت هیولت- پاکارد با افتتاح آزمایشگاه های تحقیقاتی در بنگلور هند (۲۰۰۲)، پکن چین (۲۰۰۵) و سن پترزبورگ روسیه (۲۰۰۷) فعالیت های جهانی خود را گسترش داد.

به همین منظور، در سال ۲۰۱۰، شرکت هیولت-پاکارد، شرکت آمریکایی دیجیتال (PDA) و تلفن های هوشمند را خریداری کرد. از این پس، Hewlett-Packard تمرکز خود را بر روی نرم افزار و خدمات، برای تجارت متمرکز خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط