برادران محمدی دیجی کالا چه کسانی هستند؟

برادران محمدی دیجی کالا چه کسانی هستند؟
برادران محمدی دیجی کالا

تاریخ آخرین بروزرسانی مطلب :

برادران محمدی دیجی کالا : حمید و سعید محمدی، در اسفند سال ۱۳۵۹ در تهران بدنیا آمدند. این دو برادر بنیانگذاران دیجی کالا هستند. پدر نانوا و مادرشان خانه دار بود. آنها در خانواده ای پرجمعیت، که شامل ۱۱ فرزند بود، بزرگ شدند. از لحاظ درآمدی، خیلی معمولی بودند. والدین آنها، اهمیت بسیاری به تحصیلات فرزندانشان می دادند.

حمید و سعید محمدی، دوره دبستان را در مدرسه ای واقع در محله ابوذر تهران سپری کردند. اما حمید دوره راهنمایی و دبیرستان را در مدرسه تیزهوشان و سعید در نمونه دولتی ابن سینا سپری کرد. حمید محمدی، در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه خواجه نصیر و سعید محمدی در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد علوم تحقیقات به تحصیل پرداختند. و سپس هر دو برادر، مدرک کارشناسی ارشد MBA را اخذ کردند.

زمانی که، کمتر کسی با دنیای تکنولوژی و کامپیوتر آشنا بود، برادران محمدی از سال ۷۱ در خانه کامپیوتر داشتند و با آن کار می کردند. همین مسئله سبب شد که در دانشگاه از هم دوره ای های خود جلوتر باشند.روزهای کودکی حمید و سعید محمدی همواره با یادگیری مهارت و آموزش های مختلف سپری شد، که همین موضوع سبب رسیدن آنها به این جایگاه گردید.

دیجی کالا چطور ساخته شد ؟

حمید و سعید محمدی، بنیانگذاران دیجی کالا، در زمینه عکاسی در سال ۱۳۸۴ فعالیت می کردند. آنها دوربین عکاسی مورد نظر خود را پس از جست و جو در اینترنت، از بازار تهران خریداری کردند. اما چند روز بعد متوجه شدند، که لنز دوربین تعمیری و دست دوم است. همین تجربه ناخوشایند از خرید سنتی، که خیلی قابل اعتماد هم نبود، انگیزه ای قوی برای راه اندازی دیجی کالا شد.

برادران محمدی دیجی کالا
حمید و سعید محمدی، بنیانگذاران دیجی کالا

دیجی کالا یک شرکت تجارت الکترونیک ایرانی است که در سال ۱۳۸۵ توسط دو برادر به نام‌های حمید و سعید محمدی تأسیس شد. آنها پس از تجربه بدی در خرید یک دوربین دیجیتال از بازار محلی، الهام گرفتند که شرکت را راه اندازی کنند. آنها متوجه شدند که نیاز به یک پلت فرم آنلاین قابل اعتماد وجود دارد که بتواند طیف وسیعی از محصولات مصرفی، به ویژه لوازم الکترونیکی را با کیفیت بالا و خدمات مشتری ارائه دهد. آنها 10000 دلار از پس انداز خود را برای راه اندازی شرکتی که در ابتدا از زیرزمین آنها کار می کرد، استفاده کردند.

بالاخره دیجی کالا را در سال ۱۳۸۵ با هدف ارائه محصولات در حوزه الکترونیک، از قبیل موبایل، لپ تاپ و دوربین استارت زدند. در سال ۱۳۸۶، ارسال رایگان کالا در شهر تهران رقم خورد. در سال ۱۳۹۰، دید این شرکت نسبت به تولید محتوا، به منظور ارائه ویدیوهای آموزشی و بررسی محصولات دیجیتال تغییر کرد. به این ترتیب ” دیجی کالا تی وی” شکل گرفت.

این شرکت به سرعت رشد کرد و با ارائه بیش از 4 میلیون محصول از نزدیک به 160000 فروشنده، به پیشروترین خرده فروش آنلاین در ایران تبدیل شد. این شرکت همچنین خدمات خود را گسترش داد تا شامل تحویل آنلاین مواد غذایی، پخش محتوای دیجیتال، راه حل های پرداخت آنلاین و رزرو آنلاین سفر شود. ارزش این شرکت در سال 2015 به 500 میلیون دلار رسید و سرمایه‌گذاری‌هایی را از صندوق‌های ایرانی و اروپایی جذب کرد.

این شرکت به دلیل نوسانات اقتصادی و تحریم‌های ایران با چالش‌هایی روبه‌رو بود، اما با اتخاذ استراتژی‌های نوآورانه و بهبود کنترل کیفی توانست بر آن‌ها فائق آید. این شرکت همچنین دارای یک برنامه مسئولیت اجتماعی قوی است که از اهداف مختلفی مانند آموزش، بهداشت، محیط زیست و کارآفرینی حمایت می کند.

بنیانگذاران دیجی کالا همچنان فعالانه در مدیریت و چشم انداز این شرکت حضور دارند. حمید محمدی مدیرعامل و سعید محمدی رییس هیات مدیره شرکت هستند. آنها هر دو علاقه مند به فناوری، تجارت الکترونیک و رضایت مشتری هستند. آنها همچنین به عنوان کارآفرینان و رهبران تأثیرگذار در ایران و منطقه شناخته شده اند.

اطلاعات بیشتر درباره برادران محمدی دیجی کالا

-حمید و سعید محمدی دوقلوهای همسان هستند که در سال 1359 در تهران به دنیا آمدند. آنها یک برادر کوچکتر به نام علی دارند که او نیز به عنوان رئیس خدمات مشتریان در دیجی کالا نقش دارد.

-برادران علاقه زیادی به عکاسی و فناوری دارند که باعث شد دیجی کالا را به عنوان راهی برای ارائه خرید آنلاین مطمئن و شفاف برای لوازم الکترونیکی مصرفی در ایران راه اندازی کنند. آن‌ها همچنین می‌خواستند پلتفرمی ایجاد کنند که بتواند با ارائه نظرات، ویدیوها و مقایسه‌ها، مشتریان را در مورد محصولاتی که می‌خرند، آموزش داده و آگاه کند.

– چشم انداز برادران این است که دیجی کالا را بیش از یک شرکت تجارت الکترونیکی، بلکه به یک شرکت اجتماعی تبدیل کنند که می تواند به توسعه و توانمندسازی جامعه ایران کمک کند. آنها چندین ابتکار را برای حمایت از اهداف مختلف مانند آموزش، بهداشت، محیط زیست و کارآفرینی راه اندازی کرده اند. به عنوان مثال، آنها لپ‌تاپ و تبلت‌ها را به مدارس محروم اهدا کرده‌اند، از درمان‌های پزشکی برای کودکان سرطانی حمایت مالی کرده‌اند، در مناطق شهری درخت کاشته‌اند، و به کارآفرینان جوان مشاوره داده‌اند.

– برادران به خاطر دستاوردها و رهبری خود در صنعت تجارت الکترونیک و اکوسیستم استارتاپی ایران جوایز و تقدیرنامه های متعددی دریافت کرده اند. برخی از این موارد عبارتند از:

– جایزه ارنست و کارآفرین جوان در سال 2014
– جایزه رهبر جوان جهانی مجمع جهانی اقتصاد در سال 2015
– جایزه Endeavour Entrepreneur در سال 2016
– جایزه فوربس 100 استارتاپ برتر عرب خاورمیانه در سال 2017

 

2 پاسخ

  1. دقیقا من هم مشکل قیمت بالا ی بازی های فکری رو باشهر کتا ب داشتم وحالا ازدیجی کالا خرید می کنم وواقعا راضی ام.آفرین بر موسسین خوش فکرش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مهدی رضائی مهر
من مهدی رضائی مهر هستم ، موسس وب سایت مجله اینترنتی ازهیچ ! مجله ما ، بررسی صنعت های مهم و استراتژیک جهانی مثل صنعت خودرو ، ساختمان و عمران ، غذا و کشاورزی ، صنعت و معدن و همچنین بخش سلامت در ایالات متحده آمریکا ، قاره اروپا و خاورمیانه را انجام می دهد.ما مطالعاتمان از بهترین منابع جهان را با شما به اشتراک می گذاریم .